Οι άνθρωποι

Μιλτιάδης Μητσιάς

miltosmitsias largeΟ Μιλτιάδης Μητσιάς αποφοίτησε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο-Οδοντιατρική Σχολή το 2000. Το 2003 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης με ειδικότητα στην Eμφυτευματολογία. Από το 2003 ως το 2004 υπήρξε κλινικός εκπαιδευτής στο πρόγραμμα όπου ολοκλήρωσε. Το 2004 έγινε κάτοχος του Master of Science στα Βιουλικά. Από το 2006 διατηρεί ιατρείο στην Αθήνα με έμφαση στην εμφυτευματολογία και την προσθετική.

Έχει δημοσιεύσει πολλά και ποικίλλα επιστημονικά άρθρα τόσο σε διεθνή περιοδικά όπώς και στην Ελλάδα. Από το 2006 είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο εργαστήριο της Προσθετικής. Από το 2010 είναι Λέκτωρας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Τέλος το 2011 έγινε Διδάκτορ του Πανεπιστημίου του Κιέλου με αντικείμενο τα ολοκεραμικά συστήματα επί εμφυτευμάτων.

Μαρία – Eλουίζα Σταβάρα

Η Μαρίstavara largeα –Λουίζα Σταβάρα γεννήθηκε το 1975 στο Άμπερντην της Σκωτίας. Το 2003 αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης με βαθμό Λίαν Καλώς. Από το 2005 έως το 2008 παρακολούθησε  τριετές πρόγραμμα Ενδοδοντίας όπου ολοκλήρωσε με βαθμό Λίαν Καλώς. Παράλληλα παρακολούθησε και το Master of Science στα Βιουλικά υπό του διεθνώς φημισμένου καθηγητή Δ. Τζιαφά.  Εν συνεχεία παρακολούθησε σεμινάρια Ενδοδοντίας και αισθητικής οδοντιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Από το 2009 έως και σήμερα εργάζεται ως αποκλειστικός ενδοντολόγος στο Dental Center EU στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία.

Άννα Αγόρα

anna largeΗ Άννα Αγόρα γεννήθηκε το 1989 στα Ιωάννινα. Μετά το πέρας της αποφοίτησης του Λυκείου ολοκλήρωσε μετά από διετή εκτεταμένη παρακολούθηση από το 2007 ως το 2009,  το διετές εξειδικευμένο πρόγραμμα οδοντοτεχνικής στα ΙΕΚ ΣΒΙΕ με βαθμό Άριστα . ¨Αμεσα προσελήφθηκε στο Dental – Center .eu,  όπου εργάζεται με επιτυχία ως τώρα, αναλαμβάνοντας γενικότερα καθήκοντα  καθώς και εξειδικευμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες.  Τέλος μέσα στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης , ως βοηθός οδοντιάτρου παρακολουθεί διαρκώς  σεμινάρια οδοντοτεχνικής καθώς και σχετικά με ότι περιλαμβάνει η οδοντιατρική υπηρεσία.

Σουζάνα Αρβανιτίδου

souzana largeΗ Σουζάνα Αρβανιτίδου αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2004. Κατόπιν από το 2005 συνέχισε την ακαδημαϊκή της πορεία στο τμήμα της Χειρουργικής Στόματος και Εμφυτευμάτων της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Γενεύης στην Ελβετία, όπου και μετεκπαιδεύτηκε μέχρι και το 2010 στην χειρουργική στόματος και τοποθέτηση εμφυτευμάτων. Κατά το διάστημα από το 2008 εργάστηκε ως έμμισθη συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Κλινικής Χειρουργικής Στόματος στο Νοσοκομείο της Γενεύης (ΗUG).

Το 2010 έλαβε το πτυχίο Master of Science (ΜSc) και το διδακτορικό της δίπλωμα από το ίδιο Πανεπιστήμιο. Επιπλέον εργάστηκε σε κλινικές που εντάσσονταν στο σύστημα οδοντιατρικής περίθαλψης του καντονιού της Γενέυης.

Κύρια σημεία κλινικού ενδιαφέροντος είναι η χειρουργική στόματος καθώς και η επανορθωτική και αισθητική οδοντριατρική.

Το επιστημονικό της έργο περιλαμβάνει δημοσιεύσεις καθώς και παρουσιάσεις σε παγκόσμια συνέδρια και σεμινάρια της xειρουργικής στόματος και εμφυτευμάτων που έγιναν σε διάφορες χώρες του εξωτερικού.